Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, τα εγκαίνια της μεγαλύτερης Περιφερειακής Έκθεσης της Πελοποννήσου, ΄΄Πελοπόννησος EXPO΄΄, η οποία μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Καινοτομία, νέα προϊόντα, αγροτική παραγωγή, υψηλή τεχνολογία, όλα σε μια Έκθεση.
Ο Δήμος Ερμιονίδας για μια ακόμη φορά δήλωσε δυναμικά την παρουσία του με δικό του Περίπτερο, μοναδικής αισθητικής, σύμφωνα με τα σχόλια των επισκεπτών, προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου και τον προορισμό αλλά και τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα.
Το Περίπτερό μας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου και εμείς αυτόν τον κόσμο τον καλωσορίσαμε, όπως πάντα, με το χαμόγελό μας, την φιλόξενη διάθεσή μας, προσφέροντάς του παραδοσιακά κεράσματα, χρήσιμες πληροφορίες για την Ερμιονίδα, τα ευλογημένα τοπικά της προϊόντα και τις δραστηριότητες και εκείνοι έφευγαν εντυπωσιασμένοι κρατώντας στο χέρι τον Τουριστικό Οδηγό μας, με την υπόσχεση πως θα μας επισκεφθούν.
Επίσης το Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενεί εικόνες από την Ερμιονίδα ενισχύοντας την πεποίθηση πως ΄΄κοιτάμε στα μάτια΄΄ πλέον, τους ως τώρα δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, γεγονός που προέκυψε μετά από πολύ σκληρή δουλειά στον τομέα του Τουρισμού.
Το Περίπτερό μας, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & πολιτισμού Α. Καλογεροπούλου.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος ως οικοδεσπότης ξενάγησε, μαζί με τους συνεργάτες του, τους καλεσμένους και τους επισκέπτες στο Περίπτερο του Δήμου Ερμιονίδας, όπου όλη η Πελοπόννησος έγινε ένας τόπος, ένας προορισμός, ένα ζητούμενο.
Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στην Δαλαμανάρα Άργους.
Σας περιμένουμε!
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου