Σχεδόν σε κάθε πολιτισμό, ο γάμος είναι ένα σημαντικό γεγονός που απαιτεί έναν εορτασμό που θα καλύψει τον καθένα σε προσωπικό επίπεδο και θα αφήσει μία αξέχαστη ανάμνηση. Οι άνθρωποι, ο τόπος και η προετοιμασία, είναι τα θεμέλια του γάμου, καθώς τα ζευγάρια σχεδιάζουν τον γάμο τους έτσι ώστε να μπορέσουν να ”αφηγηθούν” την δική τους ιστορία.
Ένας τόπος που ονειρεύεσαι και αγαπάς για πάντα.
Είτε αρχίσει η σχέση σας στην Ερμιονίδα, είτε ανθίσει σε αυτή, αποτελεί σίγουρα ένα σημείο αναφοράς. Μπορεί να έχετε δει φωτογραφίες, ή να έχετε παρευρεθεί σε γάμο στο κοσμοπολίτικο Πορτοχέλι, στην γραφική Ερμιόνη, στο ειδυλλιακό Σαλάντι ή στην παραδοσιακή Κοιλάδα. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε όσα ονειρευτήκατε. Οργανώστε έναν κοσμοπολίτικο γάμο με νότες φολκλόρ ή έναν γάμο μίνιμαλ….μεταβείτε με καΐκι, κότερο, ταχύπλοο, άμαξα ιππήλατη ή πεζοί με συνοδεία οργανοπαικτών στην εκκλησία είτε πρόκειται για ξωκλήσι, είτε για μοναστήρι, είτε για τις μεγαλεπήβολες ιστορικές εκκλησίες του τόπου μας.

Γιατί στην Ερμιονίδα…

– Είναι η φυσική ομορφιά του τόπου που μαγεύει, τα χρώματα και η εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε σας και στους καλεσμένους σας.
– Είναι η οργάνωση που θυμίζει διακοπές.
– Είναι η χαρά ότι θα σας ακολουθήσουν όλοι όσοι σας αγαπούν.
– Είναι ένας προορισμός στον οποίο θα συνεχίσετε τον μήνα του μέλιτος, εξοικονομώντας ένα αξιόλογο πακέτο διακοπών.

Εκκλησίες

Οι εκκλησίες και τα ξωκλήσια είναι πάρα πολλά. Αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο να σας συνδέει με κάποιο από αυτά, οι πιο αγαπημένες τοποθεσίες είναι οι:

Η Παναγία η Ευαγγελίστρια, o Άγιος Αιμιλιανός και ο Άγιος Δημήτριος στο Πορτοχέλι
Ο Άγιος Γεράσιμος και ο Άγιος Ιωάννης στην Ερμιόνη
Ο Άγιος Ιωάννης στο Σαλάντι
Ο Άγιος Ιωάννης στην παραλία Λαμπαγιαννά Φούρνων
Η Παναγία η Ευαγγελίστρια και ο Άγιος Νικόλαος στην Κοιλάδα

Συνεργασίες

Διοργάνωση Γάμου- Στολισμός – Πυροτεχνήματα – Κομμωτήρια – Νυφική Περιποίηση – Catering – Ηχητικά / DJ – Φωτιστική κάλυψη – Φωτογραφία & Βίντεο

Επιλέξτε τους συνεργάτες που θα αναλάβουν τον γάμο σας με γνώμονα την δική σας εξυπηρέτηση, την αμεσότητα και την πιο οικονομική πρόταση. Μπορείτε είτε να επιλέξετε τους δικούς σας συνεργάτες είτε να τους αναζητήσετε μέσα από τους επαγγελματίες του Δήμου Ερμιονίδας. Επαγγελματίες, γνώστες των αναγκών ενός γάμου, ευέλικτοι και με αξιόλογες προτάσεις. Υπάρχουν συνεργεία για κάθε εργασία και υπηρεσία. Επιπρόσθετα είναι αυτοί που γνωρίζουν πολύ καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του τόπου και μπορούν να σας προτείνουν τις καλύτερες και συμφέρουσες επιλογές. Υπάρχουν τα πάντα… μια ματιά θα σας πείσει να ασχοληθείτε!