Καταδύσεις

Νιώσε την ελευθερία.
Ο καταδυτικός τουρισμός αποτελεί μια δραστηριότητα των ειδικών εναλλακτικών μορφών τουρισμού και συγκεκριμένα του θαλάσσιου τουρισμού. Αφορά ένα αρκετά μεγάλο σύνολο ατόμων το οποίο αποτελείται από τουρίστες με ένα κοινό ενδιαφέρον, την εξερεύνηση του βυθού των θαλασσών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ποιοτική μορφή τουρισμού επειδή ελκύει, σύμφωνα με έρευνες, ως επί το πλείστον άτομα υψηλότερου μορφωτικού επιπέδου.
Υπάρχει σημαντικός πλούτος στους βυθούς της θαλάσσιας περιοχής του Δήμου Ερμιονίδας, ο οποίος αποτελεί αντικείμενο για εξερεύνηση από τους ερασιτέχνες δύτες. Ο βυθός της Ερμιονίδας έχει σημαντικό ενδιαφέρον για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου οι οποίοι μπορούν να διαπιστώσουν την ομορφιά της υποθαλάσσιας ζωής κάτω από τις παραλίες. Με τις φιάλες αέρα και τον ειδικό εξοπλισμό που φορούν μπορούν να βουτήξουν και να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο βυθό με τους ζώντες οργανισμούς και την υποθαλάσσια γεωμορφολογία του. Να εξερευνήσουν τα βυθισμένα στοιχεία του
πολιτισμού μας. Η υποβρύχια περιήγηση σε υποθαλάσσια αξιοθέατα και ειδικές ξεναγήσεις για τις υποβρύχιες μοναδικότητες ταιριάζουν στους λάτρεις των καταδύσεων και μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και παράλληλα να ενισχύσει την προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθώς οι καταδύσεις μπορούν να γίνονται εδώ σε 12 μηνη βάση.

Scuba Diving
Σας καλούμε να γνωρίσετε και να έρθετε σε επαφή με τα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά των κόλπων του Πορτοχελίου και της ευρύτερης περιοχής. Να
περάσετε ώρες ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας τον λαμπερό ήλιο, την κατάδυση και την καλή παρέα. Να εξερευνήσετε τον βυθό, να κολυμπήσετε και να διασκεδάσετε. Οι περιηγήσεις και υποβρύχιες εξερευνήσεις σας χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία η οποία δεν θα ξεθωριάσει ποτέ από το μυαλό σας.

Discover Scuba Diving – DSD
Οι καταδύσεις γνωριμίας, γνωστές και ως DSD (Discover Scuba Diving) είναι καταδύσεις όπου άτομα χωρίς βασική εκπαίδευση αυτοδύτη ή πιστοποίηση, μπορούν υπό την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτή καταδύσεων, να κάνουν τη πρώτη τους γνωριμία με τον υπέροχο κόσμο του βυθού. Αυτές οι καταδύσεις αποτελούν μια ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να βιώσουν την ευχάριστη εμπειρία της αυτόνομης κατάδυσης. Η κατάδυσης γνωριμίας αποτελεί το πρώτο βήμα ενώ το 75% περίπου  των ανθρώπων που το επιχείρησαν είτε υιοθέτησαν την κατάδυση σαν ένα ξεχωριστό χόμπι είτε το εξέλιξαν και μετέτρεψαν το χόμπι τους, σε επάγγελμα. Μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας να καταδυθείς, προσθέτοντας στο προσωπικό  βιβλίο των εμπειριών σου, ανεξίτηλες εικόνες από το πρώτο σου υποθαλάσσιο ταξίδι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ergo Dive Scuba Club
Porto Heli Scuba Club

Θαλάσσιο Σκι- Ververoda Water Ski Center

Πρόκεται για μια από τις διασημότερες και αρχαιότερες επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ερμιονίδα, δεδομένου ότι λειτουργεί από το 1976. . Ο ανωτέρω λόγος γίνεται για την διεθνούς φήμης σχολή θαλασσίου σκι που βρίσκεται στην πανέμορφη λιμνοθάλασσα της Βερβερόντας στο μαγευτικό Πόρτοχέλι.
Ιδρυτής της ο Παγκοσμίου φήμης Έλληνας προπονητής Δημήτρης Κουρούνης μαζί με την γνωστή πρωταθλήτρια Ελλάδος θαλασσιού σκι επι σειρά ετών γυναίκα του Πατρικία (πρωταθλήτρια Ευρώπης Seniors 2017).
Τα τελευταία χρόνια, συνιδιοκτήτης είναι και ο Πορτοχελιώτης και πρωταθλητής Δημήτρης Φραντζής. Στις υψηλών προπονητικών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της σχολής έχουν φιλοξενηθεί εδώ και σαράντα έξι χρόνια αγώνες διεθνούς φήμης, με την συμμετοχή της αφρόκρεμας του αθλήματος ανά την υφήλιο, ενώ αποτελεί και αγαπημένο προορισμό και πολλών γνωστών εγχώριων αλλά και ξένων υψηλού κύρους επιχειρηματιών που δηλώνουν λάτρεις τόσο του θαλασσίου σκι όσο και της Ερμιονίδας.
Η Ververoda Water ski Center λειτουργεί σχεδόν όλο το χρόνο καθημερινά από το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου, για να εξυπηρετήσει τους σκιέρ όλων των επιπέδων…

Ververonta Waterski

Ιστιοπλοΐα

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης ιδρύθηκε στην Ερμιόνη Αργολίδας με σκοπό την ενασχόληση των νέων ανθρώπων της περιοχής με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Πίσω από κάθε ιστιοπλοϊκή διοργάνωση βρίσκονται οικογένειες της Ερμιόνης που με όραμα, προσωπική εργασία και διάθεση ιδίων χρηματικών πόρων, καθιέρωσαν τον Όμιλο όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Ερμιόνης, αλλά και πανελλαδικά με την αναγνώρισή του από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, λαμβάνοντας την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γ.Γ.Αθλητισμού. Η αναγνώριση αυτή, είχε ως αποτέλεσμα την ανάθεση στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ερμιόνης από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δύο Πανελληνίων Κυπέλλων Ιστιοπλοΐας, τύπου Optimist, για παιδιά ηλικίας από 7 έως 11ετών επί 2 συνεχή έτη και ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας, τύπου Optimist, για παιδιά ηλικίας έως 15 ετών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Ερμιόνη, η όλη διοργάνωση υποστηρίχθηκε από τον Όμιλό μας και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 250 παιδιά την πρώτη χρονιά και 700παιδιά τη δεύτερη χρονιά, από όλη την Ελλάδα.

Πέρα όμως από τα πρωταθλήματα, είναι συγκινητικό να βλέπουμε να γεμίζει η θάλασσά μας από άσπρα πανάκια με τα σκάφη των παιδιών που μαθαίνουν τη ναυτική τέχνη και την ομορφιά της θάλασσας, αφού όπως γνωρίζουμε, στην περιοχή που έχει την έδρα του ο Όμιλός μας, τον 2 π.Χ. αιώνα(κατά τον Παυσανία) το πιο σημαντικό και μοναδικό γεγονός για τα χρόνια εκείνα ήταν οι ιστιοπλοϊκοί και κωπηλατικοί αγώνες που διεξάγονταν προς τιμήν του «Διονύσου Μελαναίγιδος». Μάλιστα, ο Παυσανίας, αναφέρει ότι οι αγώνες αυτοί, ήταν οι μοναδικοί στον Ελλαδικό χώρο, και γι’ αυτό η Ερμιόνη θεωρείται η
πατρίδα των εν λόγω αγώνων. Ο ναυταθλητισμός άλλωστε δύναται να συνδυαστεί με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και να βελτιώσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τόπου, ενισχύοντας έτσι την προβολή του.

Ελεύθερη ή Ορεινή Αναρρίχηση

Για τους λάτρεις της αναρρίχησης κάθε είδους, η περιοχή διαθέτει ιδανικά πεδία με πανέμορφα τοπία.
Το Βενετικό Κάστρο της Θερμησίας με εκπληκτική θέα στον Αργοσαρωνικό Κόλπο, ενδείκνυται για ελεύθερη ή ορεινή αναρρίχηση αφού είναι προσβάσιμο όλο τον χρόνο λόγω των ιδανικών καιρικών συνθηκών της περιοχής.
Το Φαράγγι Καταφύκι, αγαπημένος και γνωστός προορισμό των λάτρεων του sport. Στην διαδρομή του που είναι γεμάτη πεύκα, λυγαριές και μυρτιές θα βρείτε και ένα παλιό γραφικό, ιστορικό γεφύρι. Στην έξοδό του για Ερμιόνη, υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου χτισμένο το 1740 , ένα διατηρητέο μνημείο των μεταβυζαντινών χρόνων.
Στους πρόποδες του όρους Δίδυμο Αργολίδας υπάρχει ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο που προκλήθηκε από καθίζηση τους εδάφους. Δύο μοναδικά σε ομορφιά πεδία που μοιάζουν με ηφαιστειακούς κρατήρες, στον μικρότερο δε από αυτούς, βάθους 80 μ., είναι λαξευμένα δύο εκκλησάκια.

The Ultimate Guide of Climbing
Climbing in Ermionida, Guidebook

Πεζοπορικές Διαδρομές στην Ερμιονίδα

1. ΚΑΤΑΦΥΚΙ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΦΟΥΡΝΟΙ – ΠΟΡΤΕΣ – ΚΑΤΑΦΥΚΙ (μονοπάτι Περσεφόνης)

Κυκλική διαδρομή γύρω στις 3 ώρες (μπορεί να συνδυαστεί με πικνίκ στα Παπούλια ή για φαγητό στο χωριό Φούρνοι ή στην Ερμιόνη).
Δείτε Περισσότερα Εδώ

2. ΚΑΤΑΦΥΚΙ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ- ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ (μονοπάτι Ειλεών)

Διαδρομή γύρω στις 3 ώρες (6 με επιστροφή) και μπορεί να συνδυαστεί με πικνίκ στα Παπούλια ή για φαγητό στο χωριό Ηλιόκαστρο ή Ερμιόνη).
Δείτε Περισσότερα Εδώ

3.ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΝ

Κυκλική διαδρομή γύρω στις 4-5 ώρες (μπορεί να συνδυαστεί με πικνίκ στα Παπούλια ή για φαγητό στο χωριό Φούρνοι).

4. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΦΡΑΓΧΘΙ

Διαδρομή 20 λεπτών από την παραλία των Φούρνων (μπορεί να συνδυαστεί με τις διαδρομές 1 και 3, απέχει μόλις 10 λεπτά από το χωριό Φούρνοι με το πούλμαν. Στον χώρο μπορεί να οργανωθεί ξενάγηση από έμπειρο ξεναγό και επίσης υποθαλάσσια ξενάγηση στα νέα ευρήματα της εξωτερικής περιοχής του σπηλαίου με μάσκες θαλάσσης).

5. ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Ερμιόνη)

Κυκλική διαδρομή γύρω στις 3 ώρες. ( Υπάρχουν λίγα ανηφορικά περάσματα αλλά με όμορφη θεά στην Ερμιόνη και την γύρο περιοχή). (Μπορεί να συνδυαστεί με επίσκεψη στην μονή αγίων Ανάργυρων και στο τέλος τις διαδρομής επίσκεψη σε παραδοσιακό περιβόλι με εσπεριδοειδή, όπου μπορούν οι επισκέπτες να κόψουν φρούτα και να πιούν φρέσκο χυμό. Στην αυλή του περιβολιού μπορεί να οργανωθεί πικνίκ ή φαγητό).

6. ΕΡΜΙΟΝΗ

Κυκλική διαδρομή γύρο στις 2 ώρες και 30 λεπτά. (Η διαδρομή περνάει από την παλιά πόλη και διασχίζει όλη την παράλια ζώνη της Ερμιόνης). (Μπορεί να οργανωθεί επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο η στο μουσείο παιχνιδιού. Στο δασάκι Μπίστη όπου είναι και αρχαιολογικός χώρος μπορεί να γίνει πικνίκ, η φαγητό σε ταβέρνα στην Ερμιόνη).

7. ΔΙΔΥΜΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΜΟΝΗ ΑΥΓΟΥ

Διαδρομή γύρω στις 4 ώρες. (+ 2 ώρες με διάσχιση του ποταμού Σέλας, 6 ώρες με επιστροφή από το χωριό Πελεή). ( Μπορεί να συνδυαστεί με πικνίκ στην Μονή Αυγού).

8. ΠΕΛΕΗ – ΜΟΝΗ ΑΥΓΟΥ

Διαδρομή γύρω στις 2 ώρες και 30 λεπτά. (+ 2 ώρες με διάσχιση του ποταμού Σέλας, 5 ώρες με επιστροφή από το χωριό Πελεή).( Μπορεί να συνδυαστεί με πικνίκ στην Μονή Αυγού).

9. ΘΕΡΜΗΣΙ – ΚΑΣΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ

Διαδρομή γύρω στις 3 ώρες με επιστροφή. ( Μπορεί να συνδυαστεί με πικνίκ στο κάστρο).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδηλατικές Διαδρομές Ερμιονίδας

1. ΚΑΤΑΦΥΚΙ – ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ (MB)

1. ΚΑΤΑΦΥΚΙ – ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ (MB)

2. ΚΟΙΛΑΔΑ – ΛΕΠΙΤΣΑ – ΘΥΝΙ

ΚΟΙΛΑΔΑ – ΛΕΠΙΤΣΑ – ΘΥΝΙ

Μπορεί να συνδυαστεί με μπάνιο στη θάλασσα και φαγητό.

3. ΠΕΛΕΗ – ΜΟΝΗ ΑΥΓΟΥ (MB)

ΠΕΛΕΗ – ΜΟΝΗ ΑΥΓΟΥ (MB)

4. AMAN ZOE – ΚΟΡΑΚΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (MB)

AMAN ZOE – ΚΟΡΑΚΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (MB)

5. ΘΕΡΜΗΣΙ – ΚΑΣΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ

ΘΕΡΜΗΣΙ – ΚΑΣΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ

6. ΣΠΕΤΣΕΣ

ΣΠΕΤΣΕΣ

Επίσκεψη στις Σπέτσες και γύρος του νησιού με συνδυασμό μπάνιο, φαγητό.

7. ΕΡΜΙΟΝΗ – ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΠΕΤΡΟΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΡΜΙΟΝΗ – ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΠΕΤΡΟΘΑΛΑΣΣΑ

Μπορεί να συνδιαστεί με μπάνιο στη θάλασσα και φαγητό.

8. ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΑΛΙΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗΣ- ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΑΛΙΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗΣ- ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑ

Μπορεί να συνδυαστεί με μπάνιο στη θάλασσα και φαγητό.

9. ΚΑΤΑΦΥΚΙ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΦΟΥΡΝΟΙ – ΠΟΡΤΕΣ – ΚΑΤΑΦΥΚΙ

ΚΑΤΑΦΥΚΙ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΦΟΥΡΝΟΙ – ΠΟΡΤΕΣ – ΚΑΤΑΦΥΚΙ

10. ΔΙΔΥΜΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΣΑΛΑΝΤΙ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΦΡΑΓΧΘΙ – ΦΟΥΡΝΟΙ

ΔΙΔΥΜΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΣΑΛΑΝΤΙ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΦΡΑΓΧΘΙ – ΦΟΥΡΝΟΙ

Μπορεί να συνδυαστεί με μπάνιο στη θάλασσα και φαγητό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕ.Θ.Ι.Α. Ιπποκράτης

Το Κέντρο Θεραπευτικής-Αθλητικής Ιππασίας και Φυσικής Αναζωογόνησης Αργολίδας Ιπποκράτης, με έδρα τον Κάμπο Κοιλάδας, είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 με κύριο σκοπό τη θεραπεία και άθληση, μέσω ιπποειδών, ατόμων με φυσική, νοητική ή συναισθηματική υστέρηση, παιδιών και ενηλίκων , την ανάληψη πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και γενικότερα των ευπαθών ομάδων και των οικογενειών τους και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα κοινωνικού , πολιτισμικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Εκτός από τη διεξαγωγή προγραμμάτων θεραπευτικής ιππασίας, βασικοί σκοποί του ΚΕ.Θ.Ι.Α ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ είναι και η διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης , σε συνεργασία με τα σχολεία και τους λοιπούς φορείς , με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση των παιδιών με τη φύση και τα ζώα του αγροκτήματος ,καθώς και η προστασία και αναπαραγωγή ενδημικών ελληνικών φυλών ιπποειδών και άλλων ζώων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι μη κερδοσκοπικός, κοινωφελούς και κοινωνικού χαρακτήρα, βασίζεται στον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη των μελών της και οι πόροι της προέρχονται αποκλειστικά από τις εισφορές των εταίρων και των μελών της και από δωρεές, χορηγίες και χρησιδάνεια φυσικών ή νομικών προσώπων. Το ΚΕ.Θ.Ι.Α. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ είναι ενταγμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Το ΚΕ.Θ.Ι.Α. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ συνεργάζεται με σχολεία και εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής της Ερμιονίδας , με το Ειδικό Σχολείο Ερμιονίδας, με φορείς κοινωνικής δράσης της ευρύτερης περιοχής , με φορείς εκπαιδευτικής θεραπευτικής ιππασίας της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει επίσης ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas για το άθλημα της Ιππασίας.

Διαχειρίστρια και υπεύθυνη διεξαγωγής των προγραμμάτων είναι η ιατρός με ειδίκευση στην Παιδιατρική και εκπαιδεύτρια θεραπευτικής ιππασίας Καλλιρρόη Καμιζή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook Page
E-mail

Ψάρεμα

O Αλιευτικός Τουρισμός είναι μια εναλλακτική μορφή τουρισμού, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη ή στο τουρίστα της Ερμιονίδας να μπει σε ένα επαγγελματικό σκάφος, είτε για αναψυχή και επίδειξη τρόπων ψαρέματος, είτε για ψάρεμα. Είναι μια δραστηριότητα ιδιαίτερα διαδεδομένη σε πολλά μέρη του κόσμου.
Ο αλιευτικός τουρισμός αντιπροσωπεύει στο μέγιστο βαθμό τον ελληνικό χαρακτήρα .Η δραστηριότητα αυτή, συνδυάζει όλα όσα αντιπροσωπεύουν την χώρα μας: ήλιο, θάλασσα, γνήσια ελληνική γαστρονομία και την καλύτερη φιλοξενία! Η Ερμιονίδα είναι ένας υπέροχος τόπος με πολλές φυσικές ομορφιές κάποιες από τις οποίες μπορείς να επισκεφθείς μόνο με σκάφος. Κατά την διάρκεια της εναλλακτικής αυτής μορφής τουρισμού ο επισκέπτης βιώνει μια ξεχωριστή εμπειρία, ψαρεύοντας και κολυμπώντας στα καταγάλανα καθαρά νερά της Ερμιονίδας σε ερημικούς κολπίσκους ενώ παράλληλα έχει την δυνατότητα να απολαύσει προϊόντα της τοπικής γαστρονομίας, κατά την διάρκεια του γεύματός του.
Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού στην Ερμιονίδα συμβάλλει στην αύξηση της προβολής των αλιέων και ενθαρρύνει την αναγνώριση και την κατανόηση του πολυσύνθετου τομέα δραστηριοτήτων τους. Μην ξεχνάμε ότι η γαστρονομία στην Ερμιονίδα συνδέεται παραδοσιακά με προϊόντα αλιείας και ότι οι παραδοσιακοί κλάδοι διατήρησης και μεταποίησης θα μπορούσαν να αποτελέσουν βασικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό που αναπτύσσεται γύρω από τον κλάδο της αλιείας.
Εξάλλου λαμβάνοντας υπόψη πως το ψάρεμα με καλάμι προσφέρει πολλά κοινωνικά οφέλη και έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευημερία, θεωρούμε πως είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

D.M. Ermioni Fishing Tours
E-mail

Fishing charters-Fishing lessons

Σας καλούμε να γνωρίσετε τον αλιευτικό τουρισμό στην Ερμιονίδα, ψαρεύοντας παραδοσιακά με παραγάδι και με σύγχρονες τεχνικές slow- trolling με καλάμι σε αξιόπλοο σκάφος της γαλλικής εταιρίας jeanneau.
Ελάτε να κολυμπήσουμε στο Δοκό στην Ερμιόνη και την Υδρα , παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος. Υπάρχει δυνατότητα και ολοήμερης βόλτας με φαγητό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ