Η Ερμιονίδα συνεχίζει να γίνεται πόλος έλξης μεγάλων Εταιρειών παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει την προσπάθειά μας για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν αλλά και την τουριστική προβολή της Ερμιονίδας ανά τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, σας ενημερώνουμε πως έχουμε δώσει άδεια κινηματογράφησης για τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη 13/10 έως 30/10, για λογαριασμό γνωστης ξένης τηλεοπτικής εκπομπής .Η εταιρεία παραγωγής είναι η Warner Bros και τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε Πορτοχέλι , Ερμιόνη και Κοιλάδα, σε ιδιωτικούς χώρους, σε εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, στο βουνό, στις πλατείες των παραπάνω Κοινοτήτων, σε σημεία με όμορφη θέα προβάλλοντας την ομορφιά αυτού του ευλογημένου τόπου.
Ζητήσαμε από την παραγωγή να εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά του covid-19, η οποία μας διαβεβαίωσε πως όλα τα μέλη του συνεργείου και των συμμετεχόντων είναι πλήρως εμβολιασμένα.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η εκπομπή είναι υψηλής τηλεθέασης και η προβολή που θα έχει η Ερμιονίδα, ως τουριστικός προορισμός, στις χώρες όπου θα προβληθεί η εκπομπή, θα είναι μέγιστης σημασίας.
Με εκτίμηση
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική