Αφήστε τις πέντε αισθήσεις σας να γίνουν οδηγοί των ταξιδιών σας και τότε οι τόποι οι γνώριμοι, θα πάρουν άλλο χρώμα, άλλη γεύση. Άλλες εικόνες θα ξεπροβάλλουν ‘’τυλίγοντας’’ τον μύθo, την ιστορία και την παράδοση. Αφουγκραστείτε τους ήχους της Ελλάδας και αγγίξτε κάθε κομμάτι της.
Αυτό προτείνει το περιοδικό .gr traveler στο τεύχος 13 – Άνοιξη 2022 ενώ παροτρύνει τους αναγνώστες να επισκεφθούν την Αργολίδα.
Πασχαλινοί προτεινόμενοι προορισμοί και φυσικά δεν λείπει η δική μας Ερμιονίδα.
‘’Αφεθείτε στην μαγεία του Αργολικού κόλπου με θέα στις πανέμορφες Σπέτσες. Το απάνεμο Πορτοχέλι μαγεύει με την κοσμοπολίτικη αύρα και την Πασχαλινή του διάθεσηκαι σας ταξιδεύει στην απόλυτη χαλάρωση.
Το παραμυθένιο Κρανίδι με τα νεοκλασικά σπίτια του, τις πέτρινες μάντρες με τα λουλούδια της Άνοιξης να ξεχειλίζουν και τους ανεμόμυλους με τις χρωματιστές σκεπές. Ο Άγιος Αιμιλιανός με το γραφικό ξωκλήσι του και την πανέμορφη θέα στη θάλασσα.’’
Τα τελευταία χρόνια έχουμε ασχοληθεί σοβαρά σε συνεργασία με τους φορείς του Τουρισμού και με πολλή δουλειά, κόπο και χρόνο προωθούμε το τουριστικό μας προϊόν και τον προορισμό Ερμιονίδα με κάθε δυνατό τρόπο. Καταφέραμε να καταλαμβάνουμε ισότιμη θέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς και αυτό πιστέψτε με είναι άθλος!
Η Ερμιονίδα ψηλά, εκεί που της αξίζει!