Στο πλαίσιο της συνεχούς τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας και της ανάγκης για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό τομέα αλλά και στην εστίαση,  το IST College σε συνεργασία με την InnJobs, θα προβεί σε παροχή δύο υποτροφιών στο Executive Diploma in Hospitality και Food & Beverage Management.

Οι ανωτέρω υποτροφίες, εντάσσονται στην διαχρονική προσπάθεια του IST College που στοχεύει στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και αποτελεί βασικό άξονα για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα, η InnJobs πρωτοστατεί στην προσφορά ευκαιριών για εξειδίκευση.

Executive Diploma in Hospitality and Food & Beverage Management

Ακολουθούν οι όροι παροχής των υποτροφιών.

ΟΡΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Δύο υποτροφίες στο Πρόγραμμα Executive Diploma in Hospitality και Food & Beverage Management.

1) Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά σε έναρξη στο ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024.

2) Από τη διαδικασία αξιολόγησης και απόδοσης υποτροφιών εξαιρούνται οι εγγεγραμμένοι ή και ενεργοί σπουδαστές του IST College.

3) Oι υπότροφοι επιλέγονται από τον Δήμο

4) Οι υπότροφοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει, τουλάχιστον 2 χρόνια αντίστοιχη προϋπηρεσία στον κλάδο αυτό.

5) Το IST College διατηρεί το δικαίωμα να μην προσφέρει το εν λόγω πρόγραμμα σπουδών, σε περίπτωση χαμηλής συμμετοχής.

6) Μετά την ανάδειξη των υποτρόφων με απόφαση του Δήμου, θα πρέπει να μας αποστείλετε τη λίστα όλων των υποψηφίων για τις υποτροφίες, προκειμένου να προσφέρουμε ειδική έκπτωση στα δίδακτρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να μας αποσταλούν τα εξής στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, email, τίτλος σπουδών (πχ απόφοιτος ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΑΕΙ κλπ.).

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ
1) Η επιλογή και η ανάδειξη των υποτρόφων, γίνεται από το Δήμο.
2) Η προκήρυξη των υποτροφιών θα πρέπει να αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου, αλλά και να δημοσιοποιηθεί στα τοπικά ΜΜΕ.
3) Η κοινοποίηση των στοιχείων των υποτρόφων που θα επιλεγούν αλλά και της λίστας όλων των υποψηφίων θα πρέπει να γίνει στο email: m.fiteoglou@ist.edu.gr, έως και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.
4) Το άτομο που θα ορίσει ο Δήμος για την υποτροφία μπορεί να επικοινωνεί με τον κ. Αβραάμ Φιτέογλου στο 210 48 22222, για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Σύντομο προφίλ του IST College
Το IST College ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού το IST College προσφέρει Bachelors και Masters, Supported Distance Learning προγράμματα, καθώς και προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, Σεμινάρια και Επιμορφωτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στους ακόλουθους ακαδημαϊκούς τομείς:
• Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
• Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές
• Επιστήμη Υπολογιστών – Πληροφορική
• Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Ψυχολογία
Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης όπως η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) προσφέρονται ανοιχτά σεμινάρια, Professional Diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες ώστε το IST να αποτελεί την ιδανική επιλογή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.
Βασική αποστολή του IST College είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών, ώστε να εξελιχθούν στον καλύτερο μελλοντικό τους εαυτό, στοχεύοντας παράλληλα στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Brand Yourself. Brand Your Future!
Λ. Συγγρού 68, 11742 Αθήνα, δίπλα στο μετρό «Συγγρού-Φιξ»
Τ: +30-210-4822222
W: www.ist.edu.gr
E: info@ist.edu.gr

 

Σύντομο προφίλ της InnJobs
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Innjobs, τη μεγαλύτερη πανελλαδική, διαδικτυακή πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό, που συνδέει άμεσα και αποτελεσματικά, εργοδότες και υποψήφιους εργαζόμενους, από τους κλάδους του τουρισμού και του επισιτισμού, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και μαζική εστίαση.

Η πλατφόρμα Innjobs.net απευθύνεται:
α) Στους εργοδότες/επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και ειδικότερα στους χώρους της μαζικής εστίασης, στα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα και επιθυμούν να βρουν προσωπικό για τις επιχειρήσεις τους.
β) σε όσους ενδιαφέρονται για εποχιακή ή μόνιμη απασχόληση στον τουριστικό τομέα.

Η Innjobs.net έχει μία ολοκληρωμένη παλέτα υπηρεσιών με αγγελίες, αναζήτηση βιογραφικών,
συμβουλευτική υπηρεσία εύρεσης προσωπικού, καθώς και εκπαιδεύσεις, και έρχεται για να αλλάξει
ριζικά τα δεδομένα.

Think Innjobs!
Πανεπιστημίου 63, 10564 Αθήνα
Τ: +30-210-2204187
W: www.innjobs.net
E: info@innjobs.net