Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην λέξη ”συνέργειες” και πως μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος.
Στις δύο τελευταίες Εκθέσεις που συμμετείχε ο Δήμος Ερμιονίδας, στην Πελοπόννησο EXPO στο Άργος και στην Philoxenia στην Θεσσαλονίκη καταλυτικό ρόλο έπαιξαν κάποιοι επαγγελματίες, που χωρίς την βοήθεια και την συνεργασία τους δεν θα είχαμε αυτό το κατά γενική ομολογία, άριστο αποτέλεσμα στα Περίπτερά μας ή αν τo είχαμε θα έπρεπε να σπαταλήσουμε χρήματα από τον προϋπολογισμό του Δήμου.
Έτσι λοιπόν, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την Αναστασία Θηβαίου και το Ανθοπωλείο ”La Fleuriste” στο Πορτοχέλι για την προμήθεια των επίπλων και ειδών διακόσμησης που στήθηκαν στο Περίπτερο μας, τα Φυτώρια Δημαράκη για τις ελιές και τη ροδιά, τον Δημήτρη Κόντο για τα προϊόντα Ροδιού ”Οικόκηπος” , τον Παντελή Κολυμπάδη για τα προϊόντα ”Ροδάμυ”, τον Γιώργο Ζαβαλάρη με το ΄΄Χρυσό Ρόδι Ερμιόνης”, τον Βαγγέλη Δημαράκη για τα προϊόντα ελαιολάδου ”Hermes”, τον Αγροτικό Συναιτερισμό ”Θερμασιά ΔΗΜΗΤΡΑ” για τα υπέροχα λάδια, τον κ. Φωτιάδη για το ελαιόλαδο ”Ootopia”, τον Νίκο και την Αθανασία Δρούγκα για τα προιόντα ”Drougas Bakery”, τον Παναγιώτη Ευστρατίου για τα προϊόντα ”EU Bakery”, τον Γιάννη Καραγιάννη με την Εταιρεία ”Φούρνοι Καραγιάννη”, τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο με τα κρασιά ”Διδυμοι”, τον κ. Κίμωνα Γεωργακόπουλο και την Εταιρεία ” Heli cars” για την ευγενική παραχώρηση του βαν με το οποίο μεταφερθήκαμε στην Θεσσαλονίκη αλλά και όλους τους επαγγελματίες που θα ήθελαν να προσφέρουν προϊόντα αλλά δεν πρόλαβαν.
Σας ευχαριστούμε που πάντα είστε πρόθυμοι, μας εμπιστεύεστε και συνεργάζεστε μαζί μας για την προώθηση του Τουριστικού προϊόντος και την Προβολή της Ερμιονίδας, προσφέροντας τα προϊόντα των επιχειρήσεων σας, με τα οποία εμείς εντυπωσιάζουμε τους επισκέπτες και απογειώνουμε την γεύση τους στα Περίπτερα των Εκθέσεων.
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας,
Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου